پمپ ABS بدون گشت در فلایول و گرفتن اطلاعات سنسورها هیچ نقشی در ایستایی خودرو ندارد.  اما در هر زمان که از ترمز شدید استفاده شود و فلایول ها در یک لحظه که نزدیک به نقطه سکون برسند و سنسورها به ECU (کیت ABS) اطلاعات را بدهند بخش بلوک سیلندر ABS فعال شده و شیرهای برقی روغن هر چرخ را بطور جداگانه قطع و وصل می کنند. که راننده می تواند با قطع و وصل  شدن فشار روغن  در چرخها هنگام ترمز شدید یا در جاده های لغزنده با چپ و راست کردن فرمان از لیز خوردن خودرو جلوگیری کرده وبعد از عبور خودرو از کنار مانع روبرو  یا با تغییر مسیر،  اتومبیل خود را در کنترل خود در آورد و به مسیر خود بازگرداند که این عملکرد را می توان به وضوح در ویدئویی که در صفحه اصلی سایت قرار گرفته است ببینید.

سنسورهای ABS

وظیفه این سنسورها که برروی هر چرخ کنار فلایول قرار گرفته اند این است که در لحظه شروع حرکت،  بالا بردن یا کم کردن  شتاب اتومبیل،  بطور خلاصه گشتاور هر چرخ را به صورت جداگانه از طریق دسته سیم به ECU یا کیت ABS بصورت پارامتر (پالس) یا عدد گزارش می دهند.

وظیفه اصلی این سنسورها زمانی است که گشتاور هر چرخ  بصورت ناگهانی (ترمزهای شدید)  کم شود و در لحظه آخر متوجه پارامتر (۱) می شوند.  (قبل از قفل شدن)  که این پارامتر را به ECU (کیت ABS) گزارش می شود.

ECU طبق گزارش سنسورها وظیفه عملگرها یا «شیرهای برقی» مگنت ها به جهت قطع ووصل کردن روغن مشخص می کند.

فلایول ها معمولاً بر رو چهارچرخ نصب شده که در چرخهای جلو برروی پلوس ها و چرخهای عقب برروی توپی نصب شده که معمولاً شکل ظاهری آنها بصورت دنده دنده (چرخ دنده) می باشد . فاصله های که بین هر دنده آن طراحی شده  است وسیله ایست برای تعیین دوران گشتاور یا کم و زیاد شدن سرعت هر چرخ که گزارش را به سنسور ABS اطلاع می دهد.

پمپ ABS یا آنتی لوک برک سیستم

این پمپ که از ۳ قسمت تشکیل شده :

۱- ECU یا کیت ABS

۲- بلوک سیلندر (شیرهای الکترونیکی)

۳- محفظه مغناطیسی  (موتور الکتریکی)


 

دسته‌بندی نشده

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Need Help? Chat with us